Rreth Demi Hotel

Kreu | Rreth Nesh

Rreth Hotel Demi

Hoteli Perfekt në Sarandë

Në Demi Hotel, çdo moment është krijuar me kujdesin më të madh për të përmirësuar përvojën tuaj. Qoftë duke shijuar një koktej në perëndim dielli në barin tonë në çati, duke bërë një shëtitje të qetë përgjatë plazheve me rërë, ose duke eksploruar kulturën lokale të gjallë në portin afër, hoteli ynë shërben si porta juaj për të mirat më të mira të jetesës bregdetare.

Dhomat dhe suitat tona ofrojnë pamje panoramike të Detit Jon, ku horizontet shtrihen pafund dhe perëndimet e diellit ndezin qiellin me një paletë ngjyrash. Për ata që kërkojnë relaksim, objektet tona të avancuara të mirëqenies ofrojnë një strehë të qetë, ndërsa aventurierët mund të përfitojnë nga një sërë sportesh ujore dhe aktivitetesh në natyrë të disponueshme pikërisht në pragun tonë.


Na Kontaktoni »

Çmimi i Zgjedhjes së Konsumatorit


0%