Lounge Bar

Kreu | Lounge Bar

BAR Demi Hotel

Dizajnuar Për Të Ju Argëtuar.

Demi Lounge Bar është zemra pulsuese e hotelit tonë ndërsa perëndimi i diellit e transformon atë në një pikë të gjallë për muzikë të shkëlqyer, festa verore të paharrueshme dhe paraqitje nga mysafirë të veçantë. Gjatë ditës, relaksohuni me meloditë qetësuese nga DJ-i ynë rezident, duke krijuar një atmosferë të relaksuar të përkryer për të shijuar diellin. Ngjyrat e ngrohta të barit, mobilimi i përkryer dhe ndriçimi ambiental vendosin skenën për një ditë të kënaqësisë dhe festimeve mbrëmjeve njësoj.

Ndërsa bie nata, Demi Lounge Bar bëhet vendi ideal për festa koktejli të mahnitshme, festime të rëndësishme, ose darka romantike intime. Pavarësisht nëse dëshironi të festoni gjithë natën ose të shijoni një mbrëmje të qetë, stafi ynë i kujdesshëm është gati të përgatisë pijet tuaja të preferuara në mënyrën më të përkryer. Bashkohuni me ne në Demi Lounge Bar, ku argëtimi takon relaksin në një ambient të shkëlqyer të dizajnuar për të ngritur çdo moment të përvojës suaj.


Na Kontaktoni»

Galeria e Fotove të Barit Tonë


Lounge Bar

Përzierja e Përkryer e Pijeve dhe Kohëve

0%