Hotel Demi

Hoteli Perfekt në Sarandë

Mirësevini në Demi Hotel, një strehë bashkëkohore e vendosur vetëm disa hapa larg detit të qetë të Jonit. Është vendi i përsosur për ata që kërkojnë një përzierje tërheqëse të qetësisë dhe aksesit të përshtatshëm në skenat e gjalla të plazheve dhe jetës së portit.

Përjetoni të mirat më të mira të jetesës bregdetare me pamjet tona mbresëlënëse të detit, ushqimin e shkëlqyer dhe shërbimet e personalizuara për mysafirët. Qoftë duke u relaksuar në dhomat tona të dizajnuara me elegancë ose duke eksploruar atraksionet e afërta, Demi Hotel ofron sfondin perfekt për një pushim rikuperues. Shijoni ekuilibrin e mrekullueshëm të luksit modern dhe magjisë së përjetshme gjatë qëndrimit tuaj me ne.


Më Shumë »
Hotel Demi

Dhomat & Suitat Më të Mira

Dhoma Deluxe Dyshe
Shiko Detajet »
Dhomë Dyshe Standarde
Shiko Detajet »
Suitë Deluxe
Shiko Detajet »
Dhomë Dyshe/Twin
Shiko Detajet
Dhomë Dyshe Superior
Shiko Detajet
Suitë Superior me Pamje nga Deti
Shiko Detajet
Dhomë Dyshe me Ballkon
Shiko Detajet
Dhomë Treshe me Ballkon
Shiko Detajet
Suitë Superior me Pamje nga Deti
Shiko Detajet
Suita VIP
Shiko Detajet

Çmimi i Zgjedhjes së Konsumatorit


0%